Ganzenlaser

Countrygoods
    in voorraad
  • Beschrijving
  • Meer details

Veilig en effectief uw gewassen beschermen.

Countrygoods GANZENLASER, de nieuwste uitvoering.

De GANZENLASER is uitermate geschikt voor het diervriendelijk verjagen van ganzen, eenden, kraaien en andere vogels tot een afstand van +1000 meter bij bewolkt weer.

De voordelen van laser ten opzichte van andere verjaagmethodes zijn inmiddels ruimschoots bewezen.
We zouden grote verhalen kunnen schrijven over wat er op Schiphol gebeurt en hoe een vogel op een groene laserstraal reageert enz. Dat doen wij niet.

U wilt van de vogelschade af tegen een acceptabele prijs en zonder risico.
Wij bieden u een topkwaliteit apparaat aan met 1 jaar garantie dat u bovendien eerst zelf mag uitproberen.

Wat belangrijk is, is kwaliteit en prijs. Na, alleen al voor de jacht, ver over de duizend stuks groene lasers verkocht te hebben, durven wij het aan om de GANZENLASER aan te bieden op basis van: “EERST PROBEREN, DAN BETALEN”

De Countrygoods GANZENLASER is voorzien van een pistoolgreep om nauwkeurig te kunnen richten en wordt geleverd inclusief 1 reserveaccu en een oplader. Een en ander is verpakt in stevige kunststof koffer.
Als gevolg van de grote aantallen lasers die wij verhandelen, kunnen we tegen scherpe prijzen leveren.

Op een opgeladen accu werkt de GANZENLASER 5-6 uur continu.

                                                                                    Countrygoods ganzenlaser

 


De import van laserapparatuur in de EU is aan strenge regels gebonden en dat is ook logisch; een laser is geen speelgoed en ondeskundig gebruik van een te sterke laser kan zo maar oogschade veroorzaken.
Countrygoods heeft al meer dan 1000 groene lasers verkocht en als gevolg hiervan kennen wij alle ins en outs van EU regels m.b.t. tot lasers. De Countrygoods GANZENLASER voldoet aan alle EU richtlijnen!

Wij verkopen de GANZENLASER niet aan particulieren, zonder BTW nummer kunt u niet bestellen! Getoonde prijs is INCL. BTW

Levering incl:

- GANZENLASER standaard

- 2x Li-ion accu

- acculader

- stevige kunsstof koffer