Staub Pannen

Potten en Pannen

Regelmatig kunnen wij de hand leggen op een mooie partij potten en pannen. Momenteel hebben we een beperkt aantal Staub en Relance pannen voor u ingekocht.

Klik op één van de onderstaande knoppen voor Staub, Relance of overige merken.

Staub  Relance  Overig

Gietijzeren kookgerei de oudste traditie op kookgebied.

De handgemaakte gietijzeren STAUB pannen zijn al vele tientallen jaren een begrip bij kookliefhebbers en levensgenieters. Een STAUB pan gaat een leven lang mee.
Kookgerei van gietijzer wordt sinds eeuwen gebruikt voor het koken van smakelijke gerechten.
Koken in gietijzeren pannen is gezond. De STAUB pan garandeert een gelijkmatige warmteverdeling en, dankzij de bijzondere “druppel”constructie van het deksel houdt de STAUB pan het vrijkomende aroma vast.

De constructie van pan en deksel zorgt tevens voor een constante vochtigheidsgraad.
De STAUB pannen zijn geschikt voor iedere warmtebron. Een STAUB pan is het ultieme instrument voor Slow cooking, mede door de verdiepte vorm van het deksel met ruimte voor koud water of ijsblokjes, waardoor het kookvocht tegen het koude deksel condenseert en op het gerecht drupt. Een dergelijk braadproces maakt vlees super mals met optimaal behoud van smaak en voedingsstoffen.

Omdat onze voorraad sterk fluctueert is het altijd verstandig om eerst contact op te nemen voordat u een bestelling plaatst!